Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Produkt

Led Spotlight Sunset 2200K-3000K 950Lm 13W(70W)

Sunset LED är det allra senaste inom LED spotlights. Ju mer man dimrar ner den desto varmare blir ljuset. Färgtemperaturen ändrar sig från 2200K på lägsta nivån, till 3000K på högsta nivån. Lampan är på 13w och är väldigt ljusstark när man kör den i maxläge. Denna spotlight är utvecklad speciellt för att efterlikna halogenlampor vid dimring. Högkvalitetsdrivdon med skruvplint medföljer. 

12-140

Leveranstid 2-4 dagar

565,00 kr

Antal

Färgåtergivningen är på otroliga 99Ra vilket är det högsta värdet på marknaden. Armaturen håller IPklass 44 vilket gör att den även går att montera i badrum. Detta är helt klart den bästa armaturen från Teralite i dagsläget.

Ett inbyggnadsdjup på endast 47mm gör att det räcker att sänka taket med en 45mm regel + 13mm gips vid eftermontering. Håltagning 83mm, handen får plats utan problem i hålet och det går bra att använda den vanliga T80 hålsågen som är avsedd för kopplingsdosor.

Att dimra en LED-lampa ställer lite andra krav på din dimmer än när du dimrar en traditionell glödlampa. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt kombination av LED-lampa och dimmer har vi genomfört tester av de vanligaste dimrarna på marknaden.

Denna modell är testad mot de vanligaste dimrarna på marknaden med ett utmärkt resultat.