Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Belysning ute 

per sida
T-koppling Lightson Plug & Play
49,00 kr

Med hjälp av denna grenkoppling får du ett extra uttag. Detta kan vara praktiskt om du ska koppla flera ljuskällor i närheten av varandra eller om du ska dra flera förlängningskablar i olika riktningar. LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med...

Tillfälligt slut
Fornax Markspotlight 5W 350lm
439,00 kr

Fornax är på 5W och ämnar sig väl för belysning av buskar, mindre och mellanstora träd. Armaturen placeras i marknivå, vilket är perfekt för dig med robotgräs klippare. 0.7m kabel. Ø 11cm.  Fornax har en topp i rostfritt stål samt ett härdat glas.

Solcellsdekoration Melilla Blå
155,00 kr

Stående solcellsdekoration i form av en flamma, lyser med blått sken i mörkret.

Solcellsdekoration Melilla Hängande
129,00 kr

Hängande solcellsdekoration i form av en flamma, lyser med blått sken i mörkret.

Solcellsdekoration Melilla Hängande Amber
129,00 kr

Hängande solcellsdekoration i form av en flamma, lyser med amber sken i mörkret.

Solcellsdekoration Windy
199,00 kr

Fint dekorerat vindspel i form av en sol. Vacker dekoration som lyser i mörkret

Solcellsdekoration Gnomy Cykel
135,00 kr

Solcellsdekoration med en trädgårdstomte på cykel, lyser i mörkret

Solcellsdekoration Angel
125,00 kr

Dekorativ solcellsdriven Ängel

Solcellsdekoration Squirrel
99,00 kr

Solcellsdekoration med ekorre, ger ifrån sig ett varmvitt sken i mörkret

Solcellsdekoration Rocky
155,00 kr

Solcellsspotlight i form av en sten, lyser med 18 lumen och är riktbar

Solcellsdekoration Flamingo
189,00 kr

Solcellspinne dekorerad med en flamingo på toppen. Lyser upp och ger ifrån sig ett fint sken.

Solcellsdekoration Goja
119,00 kr

Solcellsdekoration med papegoja, fin att använda i trädgården

Solcellslykta Cervia
479,00 kr

Bordslampa som lyser i varmvitt med 40 Lumen. Lampskärmen är tiltbar

Solcells-vägglykta Malta
299,00 kr

Solcellsdriven väggbelysning med rörelsesensor som under natten lyser med 200Lm i 40 sekunder. Fin belysningen att ha på fasaden och i entrén.

Solcells-pollare Malta
479,00 kr

Solcellsdriven gångbelysning med rörelsesensor som under natten lyser med 200Lm i 40 sekunder. Fin belysningen att ha i trädgården eller vid entrén.

Solcell papperslykta Festival Röd
89,00 kr

Röd papperslykta som drivs av solenergi. Enkelt, praktiskt och miljövänligt sätt att dekorera med i trädgården. Fin lykta att dekorera med till vardags och fest.

Solcell papperslykta Festival Blå
89,00 kr

Blå papperslykta som drivs av solenergi. Enkelt, praktiskt och miljövänligt sätt att dekorera med i trädgården. Fin lykta att dekorera med till vardags och fest.

Solcell papperslykta Festival Grön
89,00 kr

Grön papperslykta som drivs av solenergi. Enkelt, praktiskt och miljövänligt sätt att dekorera med i trädgården. Perfekt dekoration att hänga upp till sommarpartyt och till vardags.

Solcells-pollare 2-p Turin
195,00 kr

2-pack gångljus av stål. Fin dekoration att placera i entrén, på stigen och i trädgården. Ger ifrån sig ett mysigt och inbjudande ljus.

Solcell papperslykta Festival Cerice
89,00 kr

Solcellsdriven papperslykta i form av en cerise risboll. Fin dekoration att ha framme till vardags och fest. Enkelt, praktiskt och miljövänligt sätt att dekorera med utomhus.

Solcell papperslykta Festival Orange
69,00 kr

Solcellsdriven papperslykta i form av en orange risboll. Fin dekoration att ha framme till vardags och fest. Enkelt, praktiskt och miljövänligt sätt att dekorera med utomhus.

Solcells-pollare 2-p Roma Koppar
109,00 kr

Solcellsdrivna gångljus av koppar med glasboll. Fin dekoration att placera i entrén, på stigen och i trädgården. Lyser upp och ger ifrån sig ett fint sken.

Tillfälligt slut
Solcells-spotlight Powerspot
315,00 kr

Solcellsdriven väggspot med två huvud som lyser med 200Lm i 5-180 sekunder som drivs av rörelsesensor. Använd spotlighten till att tända upp runt huset eller utanför entrén.

Solcellsfackla Olympos Rostfritt
169,00 kr

Vacker fackla i rostfritt stål. Fin dekoration att placera i entrén, på stigen och i trädgården.

Solcellsfackla Olympos
189,00 kr

Vacker fackla i kopparfärgad stål. Fin dekoration att placera i entrén, på stigen och i trädgården.

Solcellsfackla Flame
279,00 kr

Fackla med flammande låga att placera i trädgården, med utbytbart batteri

Solcellsfackla Flame Rund
225,00 kr

Fackla med flammande låga att placera i trädgården.

Solcells-ljusslinga Bassis
155,00 kr

Solcellsslinga med 100 varmvita ljuspunkter.

Solcellsdekoration Dew Drop
89,00 kr

Solcellsslinga med dew drop. Slingan har 40 varmvita ljuspunkter

Solcellsdekoration Pisa
145,00 kr

Solcellsfackla med vacker låga. Facklan är möjlig att använda på 3 sätt, hängande, stående, eller ihop med den medföljande hållare som gångljus.

Solcellsdekoration Glory
149,00 kr

Dekorativt gångljus som drivs av solenergi. Kulan har en dew drop slinga med 30 varmvita ljuspunkter.

Solcells-pollare 3-p Hellas
95,00 kr

Set med 3 små gångljus i grå plast. Under natten lyser de med 4 dew-drop i varje ljus. Fin belysning att ha i trädgården.

Solcells-spotlight Decklight
129,00 kr

Solcellsdriven altanbelysning för infällning. Fin belysning att ha på altan eller i gräsmattor

Solcells-vägglykta Wally 20lm
125,00 kr

Solcellsdriven väggbelysning som under natten lyser med 20Lm. Fin belysningen att ha på fasaden och i entrén.

Solcells-vägglykta Fency
79,00 kr

Solcellsdriven staket belysning som lyser med 15 Lumen i varmvitt sken.

Solcells-spotlight 2-p Powerspot
149,00 kr

2p spotlights som lyser med 15Lm i varmvitt sken under natten. Fin belysning att lysa upp med i trädgården eller mot fasaden.

Straw 1-2-3 Trädgårdsbelysning-LED
899,00 kr

Straw 1-2-3 från Lightson består av tre armaturer i naturbrun färg; 110cm , 100cm, 90cm höga (ovan mark). Med Straw skapar du stämningsfulla effekter i exempelvis miljöer med höga gräs, eller varför inte sätta ett större antal, fristående, i kluster. Markspett i aluminium samt 70cm kabel ingår till varje armatur.

Vega 2W Trädgårdsbelysning-LED
339,00 kr

Väggmonterade Vega från Lightson är ett syskon till pollaren Ellips. Vega ger ett dekorativt sken som även lyser upp i närmiljön. 1.8m kabel med snabbkoppling ingår. Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar etc 

Stone 2W 90lm Trädgårdsbelysning-LED
449,00 kr

Skapa stämningsfulla miljöer med Stone från Lightson. Lägg ett antal längs uppfarten, gruppera dem i rabatten, dekorera uteplatsen osv. Kombinera gärna med Stone XL. Stone ser ut som en vanlig sten dagtid och ger ifrån sig ett mjukt varmvitt sken under dygnets mörka timmar. Storlek 25cm. 70cm kabel ingår. Innehåller 1 x Stone.

Stone XL 2W 90lm Trädgårdsbelysning-LED
649,00 kr

Skapa stämningsfulla miljöer med Stone XL från Lightson. Lägg ett antal längs uppfarten, gruppera dem i rabatten, dekorera uteplatsen osv. Kombinera gärna med Stone. Stone XL ser ut som en vanlig sten dagtid och ger ifrån sig ett mjukt varmvitt sken under dygnets mörka timmar. Storlek 40cm. 70cm kabel ingår. Innehåller 1 x Stone XL.

Sirius 12W 800lm Trädgårdsbelysning-LED
799,00 kr

Sirius från Lightson är en rejäl armatur i svartlackerad pressgjuten aluminium. Det varmvita ljuset når med lätthet kronorna på höga träd.Inbyggt bländskydd, 70cm kabel samt markspett ingår. Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar etc Tips: många väljer att...

Elevato (svart)
249,00 kr

Ett innovativt tillbehör till armaturen Luna. Art nr. LS5017Med den 70cm höga aluminiumstolpen Elevato blir Luna en elegant pollare för både uplight och downlight.OBS: Armatur köpes separat. Passar armaturen Luna. Lunas kabel är bara 70 cm, så skarvningen till förlängningskabeln sker innuti röret.Detta innebär att man alltid måste köpa till en...

Elevato (silver)
249,00 kr

Ett innovativt tillbehör till armaturen Luna. Art nr. LS5027Med den 70cm höga aluminiumstolpen Elevato blir Luna en elegant pollare för både uplight och downlight.OBS: Armatur köpes separat. Passar armaturen Luna. Lunas kabel är bara 70 cm, så skarvningen till förlängningskabeln sker innuti röret.Detta innebär att man alltid måste köpa till en...

Connecta 2-pack (svart)
199,00 kr

2 x fästet Connecta (för 125mm hängränna) i svartlackerad plåt. OBS: Connecta är ett tillbehör till armaturen Luna. Armatur ingår ej. Genom att enkelt spänna fast Connecta på husets hängränna (passar standardränna 125mm) förvandlas Luna till en elegant fasadbelysning. För att inte skada hängrännan, samt för optimal fixering av lampan, är fästet Connecta...

Solcellsfackla Toulon Amber
175,00 kr

Vacker solcellsfackla i rostfritt stål. Fin dekoration att placera i entrén, på stigen och i trädgården. Ger ifrån sig ett mysigt och verklighetstroget ljus. 

Tillfälligt slut
Solcellsfackla Toulon
195,00 kr

Solcellsfackla av koppar med en höjd på 110cm. Fin dekoration att placera i entrén, på stigen och i trädgården. Ger ifrån sig ett mysigt och inbjudande ljus. 

Ljusslang Ropelight Reel 1620 Multi
1 099,00 kr

Fler-färgad ljusslang på rulle. Slangen är 4500cm lång, med en anslutningskabel på 180cm. Perfekt att dekorera med utomhus. Endast för professionellt användande.

Ljusslang Ropelight Reel 1620 Vv
2 339,00 kr

Ljusslang med gult ledljus på rulle. Slangen är 4500cm lång, med en anslutningskabel på 180cm. Perfekt att dekorera med utomhus. Endast för professionellt användande.

Tillfälligt slut
Visar 1 - 48 av 254 produkter