Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Produkt

Ledstripes 230V 10W/M

LEDSTRIPES 230V 10W/M

BESKRIVNING

Vår populära LED stripes matas direkt med 230V och ingen transformator behövs! Vi har fyra olika färger att välja mellan, extra varmvitvarmvitneutralvit och blå. LED stripen går att köra i längder på max 50m, men vi kan även dela upp LED stripen i hela metrar, montering av anslutning och ändstycke ingår.

Tänk på att denna typ av LED belysning inte klarar att vara tänd dygnet runt. Vi rekommenderar max 10h tänd och sedan en paus på minst 30min för att få en bra livslängd. Detta gäller generellt för alla typer av LEDstripes och LEDslingor då de inte har någon inbyggd kylning.

Priset för slingan är per meter, montering av anslutning och ändstycke ingår.

Leveranstid 2-4 dagar

199,00 kr

Antal

Montera alltid anslutningskabeln horisontellt för att undvika att fukt tränger in i slingan. 

Ifall stripen ska delas i olika längder skrivs det i meddelandefältet när du kommer till kassan. Observera att priset på LED stripen är per meter. Ledstripen kan du montera upp med lim, dubbelhäftandetejp eller clips som skruvas eller spikas mot underlaget. Clips har vi på lager, säljes separat.

Vill man inte använda sig av stickkontakten går det bra att klippa bort denna och ansluta kabeln med fast anslutning eller förlänga kabeln till närmsta vägguttag. Likriktaren (klumpen på kabeln) måste dock alltid vara inkopplad före ledstripen. Måtten på likriktaren är LxBxH 80x28x19mm. Anslutningskabeln är totalt 50cm lång. Om man vill klippa av den går det att göra det både före och efter likriktaren. Likriktaren måste dock alltid kopplas in igen (tex i en kopplingsdosa). Tänk på att det inte går att sätta en strömbrytare mellan likriktare och strip då likriktaren måste ha belastning när dem är inkopplad.

230V ledstripes säljes endast i hela meter. Välj antal meter så monterar vi stickkontakt i ena änden och ändstycke i andra. Monteringskostnaden för detta ingår i priset.

Ledstripen monteras med lim, dubbelhäftande tejp eller clips som skruvas eller spikas mot underlaget. Clips går att köpa separat.

Vill man inte använda sig av stickkontakten går det bra att klippa bort denna och ansluta kabeln med fast anslutning eller förlänga kabeln till närmsta vägguttag. Likriktaren (klumpen på kabeln) måste dock alltid vara inkopplad före ledstripen. Måtten på likriktaren är LxBxH 80x28x19mm. Anslutningskabeln är totalt 50cm lång. Om man vill klippa av den går det att göra det både före och efter likriktaren. Likriktaren måste dock alltid kopplas in igen (tex i en kopplingsdosa).

TEKNISK INFO

 • Effekt: 60st SMD 5050 per meter
 • Dimbar: Ja (Dimmern bör inte belastas med mer än 70% av dess märkeffekt)
 • Starttid: Direkt
 • Färgtemperatur: 2500 Kelvin (Extra varmvit), 3000 Kelvin (Varmvit), 4000 Kelvin (Neutralvit)
 • Ljusflöde: 780 Lumen/meter
 • Ljusutbyte: 78 Lumen/watt
 • Spridningsvinkel: 120 grader
 • Spänning: 230V AC
 • Livslängd: 50 000h (minst 70% ljusstyrka kvar)
 • Bredd: 14mm
 • Höjd: 7mm
 • IP-klass: IP65 - Fungerar i alla utrymmen, både inomhus och utomhus
 • Delbar var 1000mm (1m)

Kan kopplas direkt till vägguttag

DIMBAR

Dimmras enkelt med en vanlig dimmer.
TeraLites dimbara armaturer och ljuskällor är utrustade med marknadens bästa dimchip. Detta innebär att du kan dimra en ensam 3w lampa mot en dimmer som har en minlast på tex 50w.
Vi har testat alla modeller vi säljer mot de vanligaste dimrarna på marknaden (se lista) med ett utmärkt resultat.