Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Produkt

Decklight Terra LED 90lm 0,5W Trädgårdsbelysning-LED

Terra från Lightson en armatur som, infälld i träterrass, klinkers, trappsteg, bryggor etc, ger ett mycket dekorativt intryck. Terra är tillverkad i helgjuten polerad aluminium och har ett frostat glas som ger det varmvita ljuset ett behagligt sken.

Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar etc 

tips: många väljer att lägga till artikeln Ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen."

5005

199,00 kr

Antal

Effekt (Watt) 0,5W
Ljusflöde (Lumen) 25lm
Spänning (Volt) 12V AC/DC
Diameter (mm) 59mm
Höjd (mm) 50mm
Håltagning (mm) 50
Kapslingsklass IP65
Garanti 2 år

Terra är en snygg decklight för infällnad i trädäck och är på 1W. Decklighten passar i 50mm hål och har ett djup på 5cm. Terra decklight har en 3 meter lång kabel med snabbkoppling så att du enkelt kan koppla vidare med andra decklights eller armaturer från Plug & Play serien. Denna decklighten kräver en 12V transformator, medföljer ej. Observera att det finns 3 olika transformatorer som du kan välja mellan, addera lampornas totala antal watt och välj en transformator som minst motsvarar lampornas totala effekt. För dig som vill ha automatisk tändning på kvällen rekommenderar vi ljussensorn som går att köpa till, se alla tillbehör nedan.