Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Party och Dekoration Batteridrivna 

per sida
Inomhusdekoration Dew Drop 15 Varmvit
59,00 kr

Batteridriven ljusslinga i mässing med dew drop. Ljusslingan passar perfekt för att placera i en flaska som en stämningsfull dukning till vardags och fest. Timerfunktionen gör det enkelt att ställa in när slingan ska lysa.  Drivs med 1 st AA-batterier ingår ej men se under "Tillbehör".

Inomhusdekoration Dew Drop Svart 60 Batteri Varmvit
95,00 kr

Lys upp dina dekorationer, som t ex blomsterarrangemang eller bukett med denna söta bukett slinga. Buketten består av 60 st varmvita LED ljuspunkter och svart metallkabel. Batteridriven med timer funktion.  Drivs med 3st AA-batterier vilket ger en väldigt lång livstid. Dessa ingår ej men se under "Tillbehör".

Tillfälligt slut
Inomhusdekoration Dew Drop 60 Batteri Varmvit
95,00 kr

Lys upp dina dekorationer, som t ex blomsterarrangemang eller bukett med denna söta bukett slinga. Buketten består av 60 st varmvita LED ljuspunkter och mässingsfärgad metallkabel. Batteridriven med timer funktion.  Drivs med 3st AA-batterier vilket ger en väldigt lång livstid. Dessa ingår ej men finns under "Tillbehör".

Tillfälligt slut
Inomhusdekoration Dew Drop 60 Batteri
95,00 kr

Lys upp dina dekorationer, som t ex blomsterarrangemang eller bukett med denna söta bukett slinga. Buketten består av 60 st kallvita LED ljuspunkter och silver metallkabel. Batteridriven med timer funktion.  Drivs med 3st AA-batterier vilket ger en väldigt lång livstid. Dessa ingår ej men finns under "Tillbehör".

Tillfälligt slut
Hjärta Utomhusdekoration Batteri Gravljus
209,00 kr

Dekorativt hjärta med 18st inbyggda varmvita LED-lampor. Hjärtat gör sig lika bra inom- som utomhus och har inbyggd timer som gör att den tänds automatiskt på inställd tid och sedan lyser i 6h. Passar även bra som gravljus. Drivs med 3st C-batterier vilket ger en väldigt lång livstid. Dessa ingår ej men finns under "Tillbehör".

Fireplace Ljuslykta LED Batteridriven
159,00 kr

Liten lykta med eldstads liknande sken som ger en mysig atmosfär. Drivs med 2 C batterier, dessa ingår ej.  Lyktan drivs med 2 st C-batterier, dessa säljes separat - se under "Tillbehör". Uppskattad batteritid är ca 100h. Denna lykta har inbyggd timer vilket innebär att du tänder lyktan en gång, sen lyser den i 6h och tänds igen nästa dag på samma...

Tillfälligt slut
Ljusslinga Crayfish Party
145,00 kr

Dekorativ ljusslinga med kräftmotiv. Ljusslingan har 8 LED-lampor med varmvitt sken. En härlig stämningshöjare att dekorera med till kräftskivan. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa. 

Ljusslinga Cherry 40 LED
75,00 kr

Batteridriven ljusslinga med 40 LED-ljuskällor för utomhusbruk. Dekorera trädgården med ljusslingan och få en fin dekoration i mörkret. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa.

Ljusslinga Cherry Opal
75,00 kr

Batteridriven ljusslinga med 40 Opala LED-ljuskällor för utomhusbruk. Dekorera trädgården med ljusslingan som en fin dekoration i mörkret. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa.

Ljusslinga Cherry Multifärg
75,00 kr

Batteridriven ljusslinga med 40 LED-ljuskällor i fina färger. Dekorera buskar, träd och terrassen med denna ljusslinga. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa.

Ljusslinga Baze 20 LED
29,00 kr

Batteridriven ljusslinga med 20 varmvita LED-lampor. Ljusslingan är 190cm lång och i transparent färg. Vacker ljusslinga att dekorera med i hemmet.

Ljusslinga Baze 40 LED
39,00 kr

Batteridriven ljusslinga med 20 varmvita LED-lampor. Ljusslingan är 190cm lång och i transparent färg. Vacker ljusslinga att dekorera med i hemmet.

Ljusslinga Trendlites VV
39,00 kr

Vacker ljusslinga för inomhusbruk. Ljusslingan har en längd på 210cm med 15 varmvita LED-lampor. Fin dekoration att inreda med i hemmet. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa.

Ljusslinga Trendlites Röd
45,00 kr

Vacker röd ljusslinga för inomhusbruk. Ljusslingan har en längd på 210cm med 15 röda LED-lampor. Fin dekoration att inreda med i hemmet. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa.

Ljusslinga Trendlites Blå
45,00 kr

Vacker blå ljusslinga för inomhusbruk. Ljusslingan har en längd på 210cm med 15 blåa LED-lampor. Fin dekoration att inreda med i hemmet. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa.

Ljusslinga Trendlites Grön
45,00 kr

Vacker grön ljusslinga för inomhusbruk. Ljusslingan har en längd på 210cm med 15 gröna LED-lampor. Fin dekoration att inreda med i hemmet. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa.

Ljusslinga Trendlites Rosa
45,00 kr

Vacker rosa ljusslinga för inomhusbruk. Ljusslingan har en längd på 210cm med 15 rosa LED-lampor. Fin dekoration att inreda med i hemmet. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa.

Ljusslinga Chasey
159,00 kr

En vacker dekorationsslinga med 48 st LED ljuskällor att pryda trädgården med.  Slingan har en timer funktion som lätt kan ställas in när man vill att den skall lysa. Den drivs med 3 st AA Batterier (ingår ej) För Utomhusbruk.

Visar 1 - 18 av 83 produkter