Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Produkt

Telldus Runt Utomhusuttag Fjärrkontroll 433Mhz

Fjärrstyrt utomhusuttag med på/av-funktion. Lämplig för att kontrollera till exempel trädgårdsbelysning. Fjärrkontroll ingår.

313448

245,00 kr

Antal

Detta är den nya generationens utomhusmottagare som är mycket mindre än tidigare. Här i kombination med en fjärrkontroll för användning utan TellStick om man så önskar. Lämpligt för styrning av t ex. kupévärmare, trädgårdsbelysning etc.

Produkten är kompatibel med alla våra TellStick. För utomhusbruk. Manuell på/av via knappen på mottagaren, 5 minnesplatser. FIFO-minne*. Möjligt att radera enstaka och samtliga parkopplingar vid behov. Statusminne vid strömavbrott.

Spänning: 230V
Effekt: 2300W
IP-klass: IP44
Frekvens: 433,92 MHz
Räckvidd upp till 30 meter

* FiFo står för “First in – First out” och är ett sätt att beskriva minnesplats-hanteringen. Det betyder i praktiken att minnet inte blir fullt så att man måste tömma det. Att minnet blir fullt kan däremot vara vanligt på äldre och ibland billigare mottagare. Då måste man manuellt tömma minnet om man skulle vilja lägga till nya koder. Men det behövs alltså inte på dessa uttagen. Den sista programmeringen man gör puttar helt enkelt ut den äldsta om man har programmerat fler än 5 positioner.